Har du modtaget et brev fra Lloyd’s?

Lloyd’s foreslår at overføre visse EØS-forsikringer til Lloyd’s Bruxelles. Den foreslåede overførsel ændrer ikke vilkår og betingelser for policer, som vi har udstedt, udover at Lloyd’s Bruxelles bliver forsikringsgiveren og data ansvarlige for de overførte policer. Yderligere oplysninger om forslaget (herunder om det kan have indflydelse på din police før overførslen), hvilke policer der overføres, dine rettigheder og hvad du skal gøre kan findes på lloyds.com/brexittransfer.

Kunst

Vidste du, at langt de fleste skader på kunst sker under transport og håndtering?

Derfor tilbyder vi en forsikring til danske kunstsamlere som også dækker transport og håndtering af kunst, i modsætning til de gængse forsikringer som kun dækker brand, vand og tyveri.

LÆS MERE
Röd oljefärg i tub med svart bakgrund
Klocka i stål med röd ring och vit urtavla samt svart läderarmband

Smykker og ure

Vidste du, at der i Danmark bliver stjålet smykker og ure for 780 millioner kroner om året?

Dette er en af hovedgrundene til, at danske forsikringsselskaber begrænser dækningen for smykker og ure. Hvis du ejer kostbare smykker og ure, er det derfor en god idé at overveje en specialforsikring.

LÆS MERE

Særprægede og ekslusive hjem

Tilhører du gruppen, der ejer et eksklusivt hjem fyldt med kostbare møbler, kunst, smykker og ure?

Hvis det er tilfældet, kan vi med vores unikke indboforsikring med al sandsynlighed tilbyde dig en forsikring, der er mere omfattende end den, du har i dag.

Brookfield er ikke ligesom andre forsikringsselskaber, der tilbyder alle former for forsikring til hvem som helst. Vi henvender os til velhavende kunder, som ejer særprægede hjem og ønsker en forsikring, som dækker fuldt ud.

LÆS MERE
Röd antik fotölj med svart bakgrund
Rött fodral till cello

Musikinstrumenter

Musikere har et særligt forhold til deres instrumenter. De er ikke bare værktøjer til at lave musik, men meget mere. Et musikinstrument er en del af musikeren selv.

Fordi vi har mange års erfaring med at forsikre orkestre og musikere, kan vi tilbyde dig den samme forsikring, som musikere på højeste niveau efterspørger og forventer.

Eftersom vi oplever, at musikere har brug for en nem løsning, når det kommer til forsikringer, har vi lavet en portal, hvor du kan få en pris for din forsikring med det samme.

LÆS MERE

Veteranbiler

I modsætning til mange andre forsikringsselskaber anser vi veteranbiler, superbiler og motorcykler for at være kunstværker. Vi tilbyder en bred dækning, hvor vi aftaler værdien af din samling i begyndelsen af hver forsikringsperiode, så vi til enhver tid kan leve op til dine forventninger, hvis uheldet er ude.

LÆS MERE
Veteranbil i silver
Svart portfölj med svart bakgrund

Gallerier, art dealers og auktionshuse

Som galleri eller art dealer håndterer du værdifuld kunst til daglig og har behov for at sende værker til kunder i hele verden.

Det er vores erfaring, at gallerier og art dealers har brug for en fleksibel forsikringsløsning, som gør, at de ikke skal tænke på forsikring i hverdagen. Derfor bruger vi en del tid på at forstå vores kunders behov, således at vi kan sammensætte en forsikringsdækning, hvor de ikke skal betale mere end højst nødvendigt.

LÆS MERE

Skader

Det er altid vores mål at leve op til dine forventninger, hvis uheldet er ude. Vi garanterer en hurtig og effektiv behandling af din skadesanmeldelse takket være den store indsigt, vi har i vores kunders behov, og vores professionelle tilgang til forsikringer af eksklusive hjem og kunstværker.

Vi vil, om nødvendigt, bede uvildige professionelle skadeseksperter om at hjælpe dig med at opgøre værdien af dit tab og stå for hele udbedrings- og erstatningsprocessen.

LÆS MERE
Röd och svart antik bok i vatten
Vurdering kunst

Få en vurdering

Brookfield Underwriting tilbyder onlinevurdering. Ved at give os nogle oplysninger om din værdigenstand og uploade nogle billeder kan du få din værdigenstand vurderet inden for 24-48 timer.

Du kan få vurderet ure, smykker, kunst, antikviteter og en række andre objekter, og du vil modtage et værdiansættelsescertifikat, som kan være til hjælp, når du tegner forsikring hos os.

FÅ EN VURDERING

Forsikringsguide

Har du virkelig brug for at have en særlig forsikring for værdifulde genstande, selv om du har en indboforsikring og måske endda en pludselig skade dækning?

LÆS MERE
Forsikringsguide særlig forsikring