Home/Eksklusive Hjem

Eksklusiv hjemforsikring

Kan du huske, hvornår dit forsikringsselskab sidst kom på besøg for at se, hvad de faktisk forsikrede? Er du helt sikker på, at du har den rigtige forsikring, som har fokus på dine værdigenstande? Hvis svaret er nej, risikerer du, at du skal vente, indtil du har en skade, for at vide, om du er rigtigt forsikret.

Inden vi forsikrer en ny kunde, kommer vi altid hjem til vedkommende. Vi hjælper kunden med at finde de rigtige beløb. Vi gennemgår de forskellige muligheder, og vi forklarer, hvad man kan forvente, hvis skaden skulle ske. Frem for alt lytter vi til, hvad der er vigtigt for hver enkelt kunde. Er du vild med at samle på kunst? Er dit hjem udsmykket med særligt håndværk og eksklusive materialer? Er du bekymret for, hvad der ville ske, hvis du tabte din skræddersyede forlovelsesring?

Siden 2007 har vi arbejdet hen imod et bestemt mål: At tilbyde skandinaviske ejere af eksklusive hjem, kunst og værdigenstande forsikringer på højeste internationale niveau. Dette fokus gør, at vi kan tilbyde en omfattende dækning og en dedikeret personlig betjening.

Hvorfor vælge en specialist til dit eksklusive hjem?

 • Vi forstår din livstil og er vant til skader på kostbare ting

 • Omfattende dækning uden “det med småt”

 • Vi har et særligt fokus på at forsikre dine værdigenstande: kunst, smykker, ure, kostbare tasker, jagtvåben mv.

 • Holistisk tilgang til dine værdier – også til dine hjem i udlandet

 • Dedikeret personlig betjening: Den person, som aflægger dig et besøg, er den samme, som betjener dig fremadrettet

Produktblad

Hvad er det, Brookfield tilbyder, som ingen andre danske forsikringer kan tilbyde?

Vores forsikring til eksklusive hjem er en kombination af en husforsikring, en indboforsikring og de specialforsikringer, vi også kan tilbyde særskilt.

 • En forsikring, som forstår din livstil

  Velhavende mennesker har en anden livsstil og ejer væsentlig flere kostbare genstande end almindelige mennesker. Almindelige forsikringsselskaber har en tendens til at straffe velhavende kunder i tilfælde af skade, fordi de ikke forstår deres livstil. En Hermès Birkin-taske kan fx nemt koste mere end 100.000 kr. Det er ikke ualmindeligt, at en taksator ikke kan få det til at passe, at en taske er så kostbar, og ikke vil erstatte den til dens genanskaffelsespris.

 • Ro i maven, når du bærer dine smykker og ure

  Når du er uden for hjemmet, kan der ske mange ting: Du kan tabe dit smykke eller ur, og du kan blive udsat for et tricktyveri eller røveri. Fordi forsikringen dækker alle disse situationer, kan du med ro i maven gå med de kostbare smykker og ure, du måske plejer at lade ligge hjemme i boksen. Læs mere om smykke- og urforsikringen her.

 • Dine kunstgenstande forsikres på samme måde, som samlingerne på verdens største museer

  Forsikringen gør, at du har fuld dækning, når du fx flytter din kunst, din hushjælp, eller hvis en gæst beskadiger et værk. Læs mere om kunstforsikringen her.

 • Forudsigelighed i tilfælde af skade

  En af de største overraskelser for dem, som har skader ved et almindeligt forsikringsselskab, er, hvor meget værdien af smykker og ure bliver forhandlet. Hos os ved du, hvad du får, fordi vi oplister dine mest kostbare genstande i din forsikring, typisk på baggrund af en professionel vurdering. Derfor diskuterer vi ikke værdien, når skaden er sket. Det giver den forudsigelighed, de fleste forsikringskunder efterspørger.

  Ved et maleri, som er købt for 10 år siden til 500.000 kr., og som nu er vurderet til 1.200.000 kr. af de gallerier, hvor man har købt værket. Her ville forsikringsværdien i policen blive sat til 1.200.000 kr. Ved en total skade får man 1.200.000 kr. erstattet. Hos et almindeligt forsikringsselskab er en vurdering fra et galleri kun vejledende og der vil opstå en diskussion, hvor formodentlig Bruun Rasmussen ville blive spurgt. Bruun Rasmussen vil typisk sætte værdien på kunstværket væsentligt lavere, end det, som man har givet hos et galleri.

 • Dine bygninger bliver tilbageført, præcis som de var, før skaden indtraf.

  Er dit hjem udstyret med et snedkerkøkken til flere millioner? En speciallavet vinkælder? Særlige og kostbare løsninger? Vægmalerier og stuk? Er dit hjem måske fredet? Hvis du har en skade hos os, tilbagefører vi din bygning til netop den stand, bygningen havde før skaden – med den samme kvalitet af materialer og håndværk. Det er ikke uden grund, at mange engelske herregårde forsikres af Hiscox.

 • Du vælger, hvor du vil genlevere dine ting – ikke os

  I modsætning til alle danske forsikringsselskaber har vi ikke nogen aftale med bestemte leverandører (fx Scalepoint) eller entreprenører.

  Derfor kan du hos os frit vælge, hvem du vil genlevere dine ting til, eller hvem der skal udføre reparationsarbejdet i dit hjem, uden at vi fratrækker en “rabat”, fordi du ikke valgte vores leverandør.

 • Holistisk tilgang til dine værdier – også til dine hjem i udlandet

  Har du flere hjem? Hænger der kunst på dit arbejde og derhjemme? Vi kan tilbyde en samlet forsikring, der inkluderer alle dine værdier og hjem, også hvis de befinder sig i udlandet. Det gør det lettere for dig at bevare overblikket, og du undgår huller mellem dine forsikringer samt dobbeltforsikring (fx af kunst, smykker og ure).

 • Personlig betjening af en fast medarbejder

  Hos os får du en fast kontaktperson, som kender dine forhold og dit hjem.

 • Vi har brugt mange penge og rigtig meget tid på at føre vores hus tilbage til dets oprindelige stand. Det er betryggende for os at vide, at det vil blive genopført i præcis samme stand, hvis uheldet er ude. H. E., ejer af en patriciervilla uden for Stockholm
 • Vi er glade for den brede dækning, og det er nemt for os, at alle vores boliger er samlet i én og samme police. L. H., ejer af en lejlighed i Stockholm og et landsted i Provence.

Få et tilbud

Bemærk, at du kun kan få et tilbud hvis:

 • du har mere end 500.000 kr. i smykker, ure eller kunst eller
 • at du samlet set har for 3.000.000 kr. indbo (inklusiv smykker, ure, kunst, m.m.)

  Dine oplysninger

  Fornavn *

  Efternavn *

  Tlf. *

  E-mail *

  Beskrivelse af genstande der skal forsikres og deres værdi *

  (* = obligatorisk )

  Forsikringsguide til Eksklusive hjem

  Her besvarer vi hyppigt forekommende spørgsmål, der hjælper dig med at identificere dine egne behov og klarlægge, om du bør se nærmere på den dækning, du har i dag.

  LÆS MERE
  Forsikringsguide særlig forsikring
  Klocka i stål med röd ring och vit urtavla samt svart läderarmband

  Forsikring af smykker og ure

  Vidste du, at der i Danmark bliver stjålet smykker og ure for 780 millioner kroner om året?

  Dette er en af hovedgrundene til, at danske forsikringsselskaber begrænser dækningen for smykker og ure. Hvis du ejer kostbare smykker og ure er det derfor en god idé at overveje en specialforsikring.

  LÆS MERE