Vi holder lukket 25., 26. december og 1. januar. Mellem jul og nytår er vi kun tillgænglige ved hastesager.

Konstförsäkring från Brookfield - experternas val.
At samle, uanset om det er kunst eller antikviteter er en investering i både penge og tid. Derfor er det vigtigt at overveje om du ønsker økonomisk erstatning inden skaden er sket.

Er din samling korrekt forsikret?

Hobby eller livslang passion

Nogle er på udkig efter sjældne originale tegneserieomslag, mens andre forsøger at få fat i kunst fra det 19. århundrede med spændende proveniens. Samlinger kan spænde over en række forskellige områder, der er afgrænset til en bestemt periode, et bestemt tema eller en bestemt stil. Nogle samlinger kan endda være så store og unikke, at de ender på museer.

For mange er det at samle en hobby, der er stærkt forbundet med barndommen, mens det for andre er en livslang passion. At samle involverer blandt andet at søge, erhverve og bevare. 

Takket være internettet og digitaliseringen af det sekundære marked, kan alle i dag opdage, udvide og vedligeholde en samling.

Samlerobjekter

Samlerobjekter kan variere fra frimærker og mønter til vinylplader og vin, men det mest almindelige er kunst og design. Hvis du vil oprette en samling, behøver du ikke at have millioner på din konto. Du behøver altså ikke at eje et oliemaleri af Vilhelm Hammershøj eller Asger Jorn. Du kan lige så godt samle på litografier af Per Kirkeby eller Michael Kvium.

Men uanset om du har en Jorn eller en Kvium hængende på væggen, så husk også samlingen af Flora Danica porcelæn eller de originale Hans Wegner stole fra 1940erne. Sammen kan dine genstande være mere værd, end du tror. Afhængigt af alder, tilstand, udbud og efterspørgsel kan objektet sælges for mere eller mindre end det, du har betalt for det.

Forsikr samlingen

Uanset om du lige har startet en samling, eller om du har samlet i flere år, vil du have behov for en specialforsikring. Det er derfor relevant for mange typer af samlere og ikke kun for dem med de mest værdifulde og betydningsfulde samlinger. Dine designobjekter og kunstværker kan sammenlagt være mere værd, end du tror.

Det er derfor vigtigt at bevare objektets tilstand, hvis du en dag beslutter dig for at sælge en del af eller hele din samling. Du har jo trods alt investeret penge, tid og energi i forsigtigt at udvide og bevare den. 

Er der noget, som du er i tvivl om?

Nå vi har modtaget dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig.

    Scroll to Top