Home/Smykker og ure/Smykkeforsikring

Smykkeforsikring

Hvorfor køber vi smykker? For at markere særlige begivenheder, fordi de er smukke, fordi vi kan…

Det er ikke meningen, at man skal købe det samme smykke flere gange, men livet byder desværre på ubehagelige overraskelser. Som formidler af specialforsikringer til smykker kan vi fjerne de økonomiske konsekvenser ved disse overraskelser, som desværre sker lidt for ofte.

En smykkeforsikring gør, at du kan bære dine smykker med ro i maven.

Når du er uden for hjemmet, kan der ske mange ting: En kostbar sten kan løsne sig fra fatningen, du kan glemme din ring på en restaurant, og du kan blive udsat for et tricktyveri eller i værste fald et røveri. Fordi vores specialforsikring dækker alle disse situationer, kan du med ro i maven gå med de smykker, du måske plejer at lade ligge hjemme i boksen, fordi du ikke er tryg ved at gå med dem.

En specialforsikring giver dig også forudsigelighed.

En af de største overraskelser for dem, som benytter sig af et almindeligt forsikringsselskab, er, hvor meget værdien af kostbare smykker bliver forhandlet i tilfælde af skade. Hvis et smykke har en værdi på over 100.000 kr., kan man være sikker på, at man ikke får udbetalt mere end 75 % af værdien.

Hos os ved du, hvad du får, fordi vi oplister dine mest kostbare genstande i din forsikring, typisk på baggrund af en professionel vurdering. Derfor diskuterer vi ikke værdien, når skaden er sket. Hvis du fx har købt en diamantring til 150.000 kr. for mange år siden, og den nu er vurderet til 500.000 kr., så får du hos os 500.000 kr., fordi det er det, vi i fællesskab er blevet enige om, at der skal stå i policen.

Hvad får du med en smykkeforsikring?

 • En meget mere omfattende dækning end med en sædvanlig indboforsikring. Udover indbrud og brand dækker vi, hvis du taber et armbånd, hvis du bliver udsat for et tricktyveri, eller hvis du bliver berøvet.

 • Dine smykker er dækket i hele verden og i dit pengeskab – selv om du glemmer at lukke et vindue eller en dør.

 • Når en skade er sket, skal vi ikke forhandle genstandens værdi. Vi indskriver genstandens værdi i policen, således at du og vi ved, hvad du har. I modsætning til mange andre selskaber anvender vi ikke fradrag for alder og slitage.

 • Du skal ikke tænke på at lave din egen smykkeliste, fordi vi samarbejder med juvelerer, som hjælper dig med at vurdere, liste og dokumentere dine smykker. Så er du bedst muligt stillet ved skade eller tab.

 • Fordi der ikke er nogen selvrisiko, skal du ikke betale en krone, hvis skaden sker.

 • Min kone havde tabt sin ring. Vi fik udbetalt det beløb, som stod i policen, så vi kunne få lavet en ny ring til hende. L.H., smykkesamler
 • Vi havde indbrud og havde glemt at slå alarmen til. Vi fik udbetalt de stjålne smykkers værdi få dage efter vores skadeanmeldelse. C.R., smykkesamler

Få et tilbud

Bemærk, at du kun kan få et tilbud hvis:

 • du har mere end 500.000 kr. i smykker, ure eller kunst eller
 • at du samlet set har for 3.000.000 kr. indbo (inklusiv smykker, ure, kunst, m.m.)

  Dine oplysninger

  Fornavn *

  Efternavn *

  Tlf. *

  E-mail *

  Beskrivelse af genstande der skal forsikres og deres værdi *

  (* = obligatorisk )

  Forsikringsguide

  Har du virkelig brug for at have en særlig forsikring for værdifulde genstande, selv om du har en indboforsikring og måske endda en pludselig skade dækning?

  LÆS MERE
  Forsikringsguide særlig forsikring

  Du kan også være interesseret i

  Röd antik fotölj med svart bakgrund

  Eksklusive hjem

  Hvis det er tilfældet, kan vi med vores unikke indboforsikring med al sandsynlighed tilbyde dig en forsikring, der er mere omfattende end den, du har i dag.

  Brookfield er ikke ligesom andre forsikringsselskaber, der tilbyder alle former for forsikring til hvem som helst. Vi henvender os til velhavende kunder, som ejer særprægede hjem og ønsker en forsikring, som dækker fuldt ud.

  LÆS MERE