Home/Smykker og ure/Urforsikring

Urforsikring

Et ur af høj værdi adskiller sig fra andre værdigenstande; ikke kun fordi det er værdifuldt, men især fordi det er en genstand, som du sandsynligvis bærer ofte. Dette øger risikoen for tab og skade. Uanset om du bliver udsat for f.eks. et tricktyveri eller røveri, eller om du ved et uheld taber dit ur på jorden, kan du trygt tegne Brookfields forsikring, som er særligt designet til ejere af eksklusive ure.

En specialforsikring gør, at du kan bære dine ure med ro i maven.

Når du er uden for hjemmet, kan der ske mange ting: Du kan blive udsat for tricktyveri eller et røveri. Fordi vores specialforsikring dækker alle disse situationer med summer, som er tilpasset dine behov, kan du med ro i maven gå med de kostbare ure, du måske plejer at lade ligge hjemme i boksen.

En specialforsikring giver dig også forudsigelighed.

En af de største overraskelser for dem, som har skader ved et almindeligt forsikringsselskab, er, hvor meget værdien af ure bliver forhandlet. Hos os ved du, hvad du får, fordi vi oplister dine mest kostbare genstande i din forsikring, typisk på baggrund af en professionel vurdering. Derfor diskuterer vi ikke værdien, når skaden er sket. Hvis du fx har købt et Rolex Daytona til 150.000 kr. for mange år siden, og det nu er 500.000 kr. værd, så får du hos os 500.000 kr., fordi det er det, vi i fællesskab er blevet enige om, at der skal stå på policen.

Hvad får du med en urforsikring?

 • En meget mere omfattende dækning end med en sædvanlig indboforsikring. Udover indbrud og brand dækker vi, hvis du taber et ur, hvis du bliver udsat for et tricktyveri, eller hvis du bliver berøvet. Du får mulighed for at bestemme nøjagtig de forsikringssummer, du ønsker.

 • Dine ure er dækket i hele verden og i dit pengeskab – selv om du glemmer at lukke et vindue eller en dør.

 • Når en skade er sket, skal vi ikke forhandle genstandens værdi. Vi indskriver genstandens værdi i policen, således at du og vi ved, hvad du har. I modsætning til mange andre selskaber anvender vi ikke fradrag for alder og slitage.

 • Du skal ikke tænke på at lave din egen urliste, fordi vi samarbejder med en juveler, som hjælper dig med at vurdere, liste og dokumentere dine ure. Så er du bedst muligt stillet ved skade eller tab.

 • Fordi der ikke er nogen selvrisiko, skal du ikke betale en krone, hvis skaden sker.

 • Jeg tabte mit Rolex på gulvet, som medførte at glasset blev knust. Uret blev fikset uden selvrisiko, takket være min forsikring i Brookfield. D.L., ursamler

Få et tilbud

Bemærk, at du kun kan få et tilbud hvis:

 • du har mere end 500.000 kr. i smykker, ure eller kunst eller
 • at du samlet set har for 3.000.000 kr. indbo (inklusiv smykker, ure, kunst, m.m.)

  Dine oplysninger

  Fornavn *

  Efternavn *

  Tlf. *

  E-mail *

  Beskrivelse af genstande der skal forsikres og deres værdi *

  (* = obligatorisk )

  Forsikringsguide

  Har du virkelig brug for at have en særlig forsikring for værdifulde genstande, selv om du har en indboforsikring og måske endda en pludselig skade dækning?

  LÆS MERE
  Forsikringsguide særlig forsikring

  Du kan også være interesseret i

  Röd antik fotölj med svart bakgrund

  Eksklusive hjem

  Tilhører du gruppen, der ejer et eksklusivt hjem fyldt med kostbare møbler, kunst, smykker og ure?

  Hvis det er tilfældet, kan vi med vores unikke indboforsikring med al sandsynlighed tilbyde dig en forsikring, der er mere omfattende end den, du har i dag.

  Brookfield er ikke ligesom andre forsikringsselskaber, der tilbyder alle former for forsikring til hvem som helst. Vi henvender os til velhavende kunder, som ejer særprægede hjem og ønsker en forsikring, som dækker fuldt ud.

  LÆS MERE