Home/Forsikringsguide Veteranbil

Hvordan adskiller Brookfields Veteranbilforsikring sig fra andre på markedet?

Brookfield Underwriting tilbyder veteranbilforsikring for biler, der ejes af såvel private som virksomheder, der ikke er bilforhandlere. Brookfields Veteranbilforsikring er unik, da den giver fleksibel dækning og et forsikringsbeløb, der kan aftales med os fra begyndelsen – for at undgå kedelige overraskelser, hvis ulykken sker.
Mange af vores kunder er ejere af hele samlinger, og de synes, det er nemmere at have en fælles forsikring for alle deres biler. Forsikringen fornyes en gang om året på samme tidspunkt for hele samlingen, hvilket betyder, at priser og dækning er nemmere at overskue.
Forsikringen gælder ikke for erhvervskøretøjer og omfatter ikke ansvarsforsikring.

Hvem kan tegne en veteranbilforsikring?

Brookfield Underwritings Veteranbilforsikring kan tegnes af både virksomheder og privatpersoner. Vi forsikrer hele bilsamlinger og museer, men tilbyder også særlig forsikring til entusiaster, der har valgt at have deres seneste investering i garagen. Brookfields særlige forsikring for køretøjer kan også tegnes for præstationskøretøjer, hvis visse specifikke krav er opfyldt, og værdien overstiger 4 mio. kroner.

Hvad er dækket af veteranbilforsikringen?

Brookfield Underwritings Veteranbilforsikring er primært for biler, der kun kører nogle få gange om året, og den omfatter ikke ansvar.
Med veteranbilforsikringen kan du føle dig sikker og vide, at du vil modtage den rigtige erstatning, hvis du kommer ud for en skade eller lider et tab.
Følgende beskyttelse kan tilbydes i Brookfields forsikring for veteran- og præstationsbiler:
• Allrisk-forsikring, som omfatter tyveri og hærværk
• Transportskader
• Én forsikringspolice og én forfaldsdato for hele samlingen.

Hvad er forskellen mellem bilforsikring og veteranbilforsikring?

Det, der adskiller en veteranbilforsikring fra en almindelig bilforsikring, er frem for alt, at ansvarsforsikringen ikke er inkluderet. Veteranbilforsikringer er ikke beregnet til brugsbiler, men ligner mere en forsikring af et samleobjekt. Det vigtige er objektets værdi, og at denne ofte forbliver uændret eller endda kan stige med tiden.
Som med ethvert samlerobjekt – eller kunstværk for den sags skyld – har værdifulde, unikke biler brug for en anden type forsikring end masseproducerede biler.

Hvad kræves der for at tegne en veteranbilforsikring?

For at tegne Brookfield Underwritings forsikring for veteran- og præstationsbiler skal du indsende en anmodning, hvor du giver oplysninger om dig selv og dit køretøj eller din samling. Det kan være som privatperson eller som virksomhed. Klassiske biler skal opfylde specifikke krav vedrørende alder, tilstand og brug. Præstationsbiler kan forsikres individuelt – men kun i isolerede tilfælde.

Hvad skal du overveje, når du forsikrer en veteranbil?

Når du forsikrer en veteranbil, er det først og fremmest vigtigt at sikre, at forsikringsbeløbet og grundlaget for værdien af dit køretøj ikke afviger fra den aktuelle markedsværdi. Som hjælp til at udforme din forsikring er det for eksempel godt at overveje, om du vil køre bilen, og hvor meget du vil køre i den, på hvilken tid af året, hvilken geografisk rækkevidde, der er behov for, og også om der er andre end dig, der skal være opført som fører. Ud over selve køretøjet er forsikringsstedet og sikkerheden også vigtige ting at overveje.

Hvor meget koster en veteranbilforsikring?

Prisen på en veteranbilforsikring afhænger primært af den type objekt, der skal forsikres, og af værdien af samlingen. Præmien betales normalt årligt. Prisen for at forsikre en bilsamling med et forsikringsbeløb på 3 mio. kroner er fra 9.000 kr. og opad.

Hvad sker der, hvis bilens værdi øges?

Hvis du har tegnet en veteranbilforsikring hos Brookfield Underwriting, kan du kontakte os for at hæve forsikringsbeløbet midt i en forsikringsperiode, hvis bilen er steget i værdi, og dermed aftale præcis, hvilken erstatning du vil få i tilfælde af ulykke. Gennemgå regelmæssigt værdien af din bilsamling.

Hvad betragtes som en veteranbil?

Vores definition af veteranbiler er køretøjer, der er mindst 20 år gamle, og de fleste køretøjer, vi forsikrer, er ældre end det.

Få et tilbud

  Dine oplysninger

  Fornavn *

  Efternavn *

  Tlf. *

  E-mail *

  Beskrivelse af genstande der skal forsikres og deres værdi *

  (* = obligatorisk )

  Veteranbiler

  I modsætning til mange andre forsikringsselskaber anser vi veteranbiler, superbiler og motorcykler for at være kunstværker. Vi tilbyder en bred dækning, hvor vi aftaler værdien af din samling i begyndelsen af hver forsikringsperiode, så vi til enhver tid kan leve op til dine forventninger, hvis uheldet er ude.

  LÆS MERE
  Veteranbil i silver
  Klocka i stål med röd ring och vit urtavla samt svart läderarmband

  Forsikring af smykker og ure

  Vidste du, at der i Danmark bliver stjålet smykker og ure for 780 millioner kroner om året?

  Dette er en af hovedgrundene til, at danske forsikringsselskaber begrænser dækningen for smykker og ure. Hvis du ejer kostbare smykker og ure er det derfor en god idé at overveje en specialforsikring.

  LÆS MERE