fbpx
Forsikring af eksklusive hjem 2019-04-01T13:56:17+00:00

Indboforsikring til særlige og eksklusive hjem

Vi tilbyder den bredeste indboforsikring til privatpersoner i Danmark. 

Vores kunder går op i smukke og særlige ting. Mange samler på kunst, på designmøbler eller på antikviteter. Nogle har fået bygget deres drømmebolig med havudsigt. De bær værdifulde ure og smykker. Visse går meget op i vin eller i jagt. En del har én eller flere boliger i udlandet.

Én ting har de dog tilfældes: deres forsikringsbehov dækkes af Hiscox med et forsikringsprodukt som kun er tiltænkt ejere af eksklusive hjem.

Ejer du et eksklusivt hjem?

 • Du ejer værdifulde ure og smykker

 • Du ejer kunst, værdifulde vine eller samlergenstande

 • Dit hjem er indrettet med designmøbler og/eller antikviteter

 • Dit hjem er udsmykket med udvalgte materialer som ikke kan erstattes med standardmaterialer ved skade

FORDELENE VED BROOKFIELDS INDBOFORSIKRING
 • Hos os er forsikring ikke et masseprodukt – vi rådgiver dig så du får en hemforsikring som passer til de ting, du har.

 • Bredere dækning – Medmindre det er klart undtaget, så er det dækket.

 • Aftalte værdier – værdien af dine mest værdifulde genstande kan fastlægges på forhånd, så der ikke er nogen tvivl om værdien, hvis uheldet skulle være ude.

 • Dækning i hele verden – dine personlige ejendele, kunstværker og smykker er dækket uden for hjemmet overalt i verden, også hvis de befinder sig hos et transportfirma, en konservator eller et auktionshus.

 • Kunst & Smykker – hvis en genstand beskadiges, bliver den ikke kun repareret. Dækningen inkluderer automatisk erstatning for tab af markedsværdi efter reparation eller restaurering.

 • Dit hjem får kun det bedste – efter en skade taler vi med dig om hvordan dit hjem skal repareres. Materialerne bliver af samme kvalitet og stil. Vi har ingen særlige aftaler med håndværkere som du skal bruge, og du må gerne selv vælge dine håndværkere.

 • Alle dine boliger – du får én police, der dækker alle dine boliger, også i udlandet. Policen dækker alle dine værdigenstande, så du undgår dobbeltforsikring, og policen gennemgås kun en enkelt gang om året.

Vi har brugt mange penge og rigtig meget tid på at føre vores hus tilbage til dets oprindelige stand. Det er betryggende for os at vide, at det vil blive genopført i præcis samme stand, hvis uheldet skulle være ude.

H. E., ejer af en patriciervilla udenfor Stockholm

Vi er glade for den brede dækning, og det er nemt for os, at alle vores boliger er samlet på én og samme police.

L. H., ejer af en lejlighed i Stockholm og et landsted i Provence.

VIL DU HØRE MERE?

Vil du høre hvad vi kan tilbyde netop dig?

Du kan kontakte David de Neergaard per mail eller per telefon (+45 88 62 62 15). Hvis du ønsker det, kommer jeg gerne på besøg i dit hjem.

Få et tilbud online