Home/Om Brookfield

Danskere har aldrig købt så mange kostbare smykker, ure, kunst og vin som i de seneste år. Fordi Brookfield siden 2010 har erfaring med at forsikre kostbare ting i Sverige, har vi valgt at åbne et kontor i Danmark i 2018.

Hvem er Brookfield?

Brookfield Underwriting AB har eksisteret i Sverige siden 2010 og i Danmark og Finland siden 2018. Laurent Schonbach og Leonard Münz stiftede Brookfield, fordi de mente, at de eksisterende forsikringsløsninger til kunstsamlere og private i Skandinavien var utilstrækkelige. I dag består virksomheden af 6 medarbejdere i Sverige, 2 medarbejdere i Danmark og 1 medarbejder i Finland.

Hvem er vores kunder?

Vores primære fokus er samlere og private. Samlere kan være privatpersoner, virksomheder, museer eller det offentlige. Private er typisk velhavende individer, som har et eller flere eksklusive hjem.

Vi forsikrer også orkestre og musikere samt virksomheder, som beskæftiger sig med kunsthandel og kunsttransport. Vi forsikrer også udvalgte guldsmede.

Finansiel stabilitet

Det er vigtigt at vide, at ens forsikringsselskab kan leve op til de forpligtelser, det påtager sig. Brookfield udvælger kun forsikringsselskaber, som har en finansiel styrke, der overstiger en rating på A- ifølge A.M. Best eller A ifølge Standard & Poors.

Vores medarbejdere i Danmark

David de Neergaard

David de Neergaard
Art & Private Clients – Danmark

T 88 62 62 15
M 60 37 90 05
david.deneergaard@brookfield.dk

Laurent Schonbach

Laurent Schonbach
Director

T +46 708 86 80 02
laurent.schonbach@brookfield.se

Vil du vide mere?

Brookfield Underwritning AB er en coverholder, hvilket indebærer, at vi har mandat til at tegne forsikringer og udbetale erstatninger på vegne af visse forsikringsselskaber.

Klik her for mere detaljeret beskrivelse om, hvad en coverholder er.

Returpolitik

I forbindelse med fjernsalg og hjemmesalg har du som privatperson en returret på 14 dage for dit køb (for personlig forsikring er afbestillingsperioden 30 dage). Fortrydelsesretten inkluderer ikke aftaler, som er indgået af en juridisk enhed. For at gøre brug af fortrydelsesretten bedes du kontakte os via e-mail på info@brookfield.dk eller ringe til os på +45 88 62 62 15.

Klageprocedure

Vi tager vores omdømme og ansvar som udbyder af kvalitetsydelser meget alvorligt. Hvis du ikke er tilfreds med den service, du har fået hos Brookfield Underwriting, kan du indsende en klage. Vi bestræber os på at besvare alle klager hurtigst muligt og altid senest 14 dage efter modtagelsen af klagen. Klik her for yderligere information om vores klageprocedure.