fbpx
Om os 2019-04-01T13:59:07+00:00

Om os

Brookfield ønsker at vores kunder aldrig skal bekymre sig om deres forsikring. 

Få et tilbud online

Danskere har aldrig købt så mange kostbare smykker, kunst, møbler, vin som i de seneste år.

Derfor har Brookfield – som de sidste 10 år har hjulpet Sveriges velhavende og kunstbranchen med deres forsikringer – valgt at åbne et kontor i Danmark.

Hvem er Brookfield?

Brookfield Underwriting AB har eksisteret i Sverige siden 2010 og i Danmark og i Finland siden 2018. Laurent Schonbach og Leonard Münz stifede Brookfield fordi de mente, at de eksisterende forsikringsløsninger til kunstsamlere og private i Skandinavien var utilstrækkelige. I dag består virksomheden af 6 medarbejdere i Sverige, 1 medarbejder i Danmark og 1 medarbejder i Finland.

Hvem er vores kunder?

Vores primære fokus er samlere og private. Samlere kan være privatpersoner, virksomheder, museer eller det offentlige. Private er typisk velhavende individer som har et eller flere exceptionelle hjem.

Vi forsikrer også orkestre og musikere, samt virksomheder som beskæftiger sig med kunsthandel og kunsttransport. Vi forsikrer også udvalgte guldsmede.

Coverholder

Brookfield er en coverholder, hvilket indebærer at vi har mandat til at tegne forsikring og udbetale erstatninger på vegne af visse forsikringsselskaber.

Klik her for yderligere information om Coverholders.

Finansiel stabilitet

Det er vigtigt at vide at ens forsikringsselskab kan leve op til de forpligtelser de påtager sig. Brookfield udvælger kun forsikringsselskaber som har en finansiel styrke som overstiger en rating på A- ifølge A.M. Best eller A ifølge Standard & Poors.