fbpx
Forsikring af ure og smykker 2019-04-02T10:04:41+00:00

Smykkeforsikring

Forsikring af smykker og ure

Har du særligt værdifulde smykker, anbefaler vi en smykkeforsikring. Dine ure, ringe, øreringe, halsbånd og armbånd er nogle af dine mest værdifulde ejendele, og det er vigtigt at passe godt på dem. Det gør du bedst ved at anskaffe dig et pengeskab hvis du ikke har et i forvejen, og tegne en special ur- og smykkeforsikring.

Selvom en smykkeforsikring ikke erstatter affektionsværdien af dine ejendele, vil du få udbetalt erstatning, så du kan købe et nyt ur, en ny vielses- eller forlovelsesring eller et nyt smykke til samme pris som den, du har forsikret dine ejendele for.

Med en smykkeforsikring hos Brookfield er dine ure og smykker forsikret mod tyveri, tab eller skade overalt i verden. Der er ingen selvrisiko, hvis uheldet skulle være ude.

Når det kommer til ure og smykker er det vigtigt at vide hvad disse er værd og at investere i en forsikring som passer til dit behov. Vi forstår at det er vigtigt for dig at dine ure og smykker er godt forsikret, samtidig med at du betaler en fair præmie.

Der er to muligheder at forsikre dine værdifulde ure og smykker: som en del af din eksklusive hjem indboforsikring eller som en separat smykkeforsikring. Med en separat smykkeforsikring kan du beholde din indboforsikring hos dit forsikringsselskab, og få gavn af de udvidet dækninger på dine ure og smykker. Du har også mulighed for at skræddersy din dækning, skal du for eksempel have dækning i hele verden eller kun i Norden? Med en eksklusive hjem indboforsikring får du herudover gavn af den udvidet dækning på resten af dit indbo og din kunst. Helt afhængig af dit behov og hvad du ønsker at forsikre, er det værd at tale med vores Underwriter for at få styr på dit behov.

Er det dækket af din nuværende forsikring?

 • Tabte og forlagte ure eller smykker

 • Sten falder ud af fatningen

 • Smykker og ure når du rejser

 • Tyveri selvom du har glemt at lukke vinduet eller en dør

 • Aftalte værdier pr. genstand

øreringe med diamanter

Hvad kan vi tilbyde?

 • Vi dækker meget mere end din almindelige indboforsikring. Udover tyveri og brand, dækker vi tabte og forlagte ejendele, hvis du taber en sten eller får en skade på dit ur eller dit smykke.

 • Dine smykker er dækket i hele verden og i dit pengeskab – selvom du glemmer at lukke et vindue eller en dør.

 • Når en skade sker, skal vi ikke forhandle hvad genstanden er værd. Vi lister deres værdi i policen således at du og vi ved, hvad du har. Vi anvender ikke fradrag for alder og slitage, i modsætning til mange andre selskaber.

 • Hvis du køber din smykkeforsikring hos os, er det gratis at få en juvelér ud til dig og vurdere, liste og dokumentere dine ure og smykker.

 • Der er ingen selvrisiko – vi betaler skaden fuldt ud.

 • Du skal ikke tænke på at lave din egen smykkeliste, fordi Brian Mouritsen hjælper dig med at vurdere, liste og dokumentere dine smykker og ure. Så er du bedst muligt stillet ved skade eller tab.

I modsætning til de fleste traditionelle forsikringsselskaber forlanger vi ikke, at du skal forsikre alt dit indbo hos os for at kunne tegne vores ur- og smykkeforsikring.

Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med din kunst, dine designmøbler, dit hus og dit indbo.

Brookfield er det rigtige valg, hvis du ønsker den bedste forsikring på dine mest kostbare ejendele.

Min kone havde tabt sin ring. Vi fik udbetalt det beløb som stod på policen, så vi kunne få lavet en ny ring til hende.

L.H., smykkesamler

Hvem kan blive kunde hos os?

 • Er du over 30 år?

 • Ejer du mere end 500.000 kr. smykker og ure?

 • Har du mere end 5 ejendele?

 • Har du et pengeskab derhjemme (helst Grade 0) og en tyverialarm tilkoblet en alarm central fx hos Verisure)?

Vi havde et indbrud og havde glemt at slå alarmen til. Vi fik udbetalt de stjålne smykkers værdi få dage efter vores skadesanmeldelse.

C.R., smykkesamler

VIL DU HØRE MERE?

Vil du høre hvad vi kan tilbyde netop dig?

Du kan kontakte David de Neergaard per mail eller per telefon (+45 88 62 62 15). Hvis du ønsker det, kommer jeg gerne på besøg i dit hjem.

Få et tilbud online