For os er en veteranbil alt fra en Citroën 2CV fra 1960’erne til en Porsche 911 fra 1980’erne. En veteranbil eller en veteranmotorcykel er ikke bare et almindeligt køretøj. I stedet for et køretøj ser vi et kunstværk, som ofte er sjældent, og i visse tilfælde et unikum.

For at forstå vores kunders behov og forventninger, når en skade opstår, har vi talt med bilejere, der ejer alt lige fra en enkelt bil til en stor museumssamling.

Vores forsikring tilbyder derfor en fleksibel dækning, så du ikke risikerer at betale unødigt. Desuden kan vi aftale værdien af køretøjet på forhånd, hvorfor du ikke bliver udsat for ubehagelige overraskelser i tilfælde af skade. At diskutere bilens værdi efter en skade er nemlig sjældent en rar oplevelse.

Hvorfor vælge Brookfield?

  • Altid fuld kaskoforsikring – også under stilstand og transport (all risk)

  • Ingen diskussion om bilens værdi ved skade – vi aftaler værdien på forhånd

  • Lav pris for stillestående biler

  • Mulighed for at dække transport af dine biler

  • Vi tilbyder kun kaskoforsikring

Få et tilbud

Dine oplysninger

Fornavn *

Efternavn *

Tlf. *

E-mail *

Beskrivelse af genstande der skal forsikres og deres værdi *

(* = obligatorisk )

Röd antik fotölj med svart bakgrund

Særlige og eksklusive hjem

Tilhører du gruppen, der ejer et eksklusivt hjem fyldt med kostbare møbler, kunst, smykker og ure?

Hvis det er tilfældet, kan vi med vores unikke indboforsikring, med al sandsynlighed tilbyde dig en mere omfattende forsikring, end den du har i dag.

Brookfield er ikke ligesom andre forsikringsselskaber, der tilbyder alle former for forsikring og til hvilke som helst kunder. Vi henvender os til velhavende, som ejer særprægede hjem og ønsker en forsikring, som dækker fuldt ud.

LÆS MERE