Få en vurdering

Uanset om du vil tegne forsikring, sælge noget, have indbo værdiansat i forbindelse med boopgørelse eller blot er nysgerrig, kan vi hjælpe dig med at få dine værdigenstande vurderet. Brookfield Underwriting tilbyder onlinevurdering i samarbejde med Barnebys. Ved at give os nogle oplysninger om din værdigenstand og uploade nogle billeder, kan du få din værdigenstand vurderet inden for 24-48 timer af en ekspert fra Sotheby’s eller Christie’s. Prisen er 20 euro pr. værdiansættelse.

Du kan få vurderet ure, smykker, kunst, antikviteter og en række andre objekter, og du vil modtage et værdiansættelsescertifikat, som kan være til hjælp, når du tegner forsikring hos os.

smycken försäkrade hos Brookfield

Få dine ure og smykker specialforsikret

Brookfield Underwritings specialforsikring tegnes normalt for ure og smykker, hvis værdi overstiger 50.000 DKK. Også endnu lavere værdier kan forsikres hos os. Dækningen tilpasses dit ur eller dit smykke og tager højde for, om det er købt nyt eller er en vintage-genstand. Kontakt os direkte, hvis du gerne vil vide, om din værdigenstand er dækket af vores vilkår.

Forsikring af kunst, design og samlerobjekter

Brookfield har mange års erfaring med at tilbyde kunstforsikring af højeste kvalitet til ejere af kunst og samleobjekter.

Brookfields kunstforsikring er unik og kan anvendes til både kunst og design, antikviteter og forskellige slags samlinger. Vi fungerer som coverholder, hvilket betyder, at vi har mandat til at tegne forsikring hos særlige forsikringsgivere hos Lloyd’s, verdens største forsikringsmarked, og andre specialiserede forsikringsselskaber.

Färgtub i rött med svart bakgrund
Röd antik fotölj med svart bakgrund

Eksklusive hjem

Tilhører du gruppen, der ejer et eksklusivt hjem fyldt med kostbare møbler, kunst og design? Hvis dette er tilfældet, kan vi sandsynligvis tilbyde dig en bredere beskyttelse, end du har i dag med vores unikke indboforsikring.

I modsætning til mange andre forsikringsselskaber har vi ikke som  mål at tilbyde alle typer forsikringer til alle typer kunder. I stedet fokuserer vi på forsikring af privatejede eksklusive hjem, kunst og design, og vi er Danmarks førende specialist inden for disse områder.

Få et tilbud

Det er nemt og hurtigt at få et tilbud om forsikring fra Brookfields. Udfyld blot vores online-formular. Baseret på de oplysninger, vi modtager fra dig, vil vi afgive et tilbud.

Färgtub i rött med svart bakgrund