Vi holder lukket 25., 26. december og 1. januar. Mellem jul og nytår er vi kun tillgænglige ved hastesager.

Brookfields Veteranbilsförsäkring
Klassiske biler fås i alle former og størrelser. Fra 1960'ernes Citroën 2CV til 1980'ernes Porsche 911. Og det samme gælder for deres ejere, der kan være alt fra entusiaster til museer. Når vi hos Brookfield ser en klassisk bil eller motorcykel, ser vi ikke et køretøj. Vi ser et kunstværk, ofte sjældent eller unikt.

Beskyt din bilsamling

Hvad skal du overveje, når du forsikrer en veteranbil?

Når du forsikrer en veteranbil, er det først og fremmest vigtigt at sikre, at du føler dig tilfreds med forsikringsbeløbet og grundlaget for værdien af dit køretøj, så beløbet ikke afviger fra den aktuelle markedsværdi. For at du derefter kan få hjælp til udformningen af din forsikringsløsning,
vil det være en god idé at overveje, om du vil køre køretøjet, hvor meget du vil køre, hvilken tid på året og hvilket geografisk omfang, du forventer at køre, og også om der er en anden end dig selv, der skal angives som fører. Ud over selve køretøjet er forsikringsstedet og sikkerheden også en vigtig ting at overveje.

Bilforsikring i forhold til veteranbilforsikring

Det, der adskiller en veteranbilforsikring fra en almindelig bilforsikring, er frem for alt, at ansvarsforsikringen ikke er inkluderet. En veteranbilforsikring er ikke for erhvervskøretøjer, men ligner mere en forsikring af et samlerobjekt i sin udformning.
Dette afhænger af objektets værdi, og hvordan dette ofte forbliver uændret eller endda kan stige over tid. Som med ethvert samlerobjekt, eller kunstværk for den sags skyld, har værdifulde unikke biler brug for en anden type forsikring end masseproducerede biler.

Sådan forsikrer vi klassiske biler

Mange af vores kunder, som er ejere af hele samlinger, synes det er praktisk at have en fælles forsikringspolice for alle deres biler. Vi forsikrer klassiske biler og præstationsbiler for enkeltpersoner og virksomheder, der ikke er bilforhandlere. Vores definition af veteranbiler er, at det er køretøjer, der er mindst 20 år gamle, og de fleste af de køretøjer, vi forsikrer, er af en ældre årsmodel end dette.
Vores veteranbilforsikring er unik, da den tilbyder en fleksibel dækning og et forsikringsbeløb, der kan aftales med os fra starten. Forsikringen fornyes en gang om året, på samme tidspunkt for hele samlingen, hvilket betyder, at priser og beskyttelse bliver mere overskueligt. Forsikringen gælder ikke for erhvervskøretøjer og omfatter ikke ansvarsforsikring.

Hvor meget koster en veteranbilforsikring?

Prisen på en veteranbilforsikring afhænger primært af den type af objekt, der skal forsikres, og af samlingens værdi. Præmien betales normalt årligt.
Forsikring af en bilsamling med et forsikringsbeløb på 3 mio. DKK koster fra 9.000 DKK og opefter.

Hvad er dækket af en veteranbilforsikring?

Vores veteranbilforsikring er primært til biler, der ikke kører mere end et par gange om året, og den omfatter ikke ansvarsforsikring. Med en veteranbilforsikring kan du føle dig tryg og sikker på, at du vil modtage den rigtige erstatning, hvis du kommer ud for en skade eller et tab.
Følgende beskyttelse kan tilbydes i Brookfields forsikring for veteran- og præstationsbiler: • Allrisk-forsikring, som dækker tyveri og hærværk • Transportskader • Én forsikringspolice, én forfaldsdato for hele samlingen.

Hvad skal der til for at tegne en veteranbilforsikring?

For at tegne Brookfields forsikring for veteran- og præstationsbiler skal du indsende en forespørgsel med oplysninger om dig selv og dit køretøj eller din samling.
Klassiske biler skal opfylde specifikke krav med hensyn til alder, tilstand og brug. Præstationskøretøjer kan forsikres individuelt – men kun i isolerede tilfælde.

Firmaejede bilsamlinger

Vi forsikrer hele bilsamlinger og museer, men tilbyder også en særlig forsikring til entusiaster, der har valgt at have deres seneste investering stående i garagen.
I sidstnævnte tilfælde kan Brookfields særlige køretøjsforsikring også tegnes for præstationskøretøjer, hvis visse specifikke krav er opfyldt, og værdien overstiger 4 mio. kroner.

Hvad sker der, hvis bilen stiger i værdi?

Hvis du har tegnet veteranbilforsikring hos Brookfield, kan du til enhver tid kontakte os for at hæve forsikringsbeløbet, hvis bilen er steget i værdi.
Dette giver dig mulighed for at aftale præcis, hvilken erstatning du vil modtage, hvis ulykken sker. Gennemgå værdien af din samling regelmæssigt.

Er der noget, som du er i tvivl om?

Nå vi har modtaget dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig.

    Scroll to Top