Vi har lukket fredag 27/05/2022

Veteranbilsförsäkring från Brookfield Underwriting

Hos Brookfield forstår vi, at en klassisk bil eller motorcykel er meget mere end et køretøj – snarere et mekanisk kunstværk, sjældent eller unikt. Til dem regner vi moderne biler med mange hestekræfter og høj værdi. For at kunne tilbyde den bedste veteran- og præstationsbilforsikring har vi lyttet til en række bilsamlere, både museer og privatpersoner med betydelige bilsamlinger. 

Veteranbilforsikring

Veteranbilforsikring​

Hos Brookfield forstår vi, at en klassisk bil eller motorcykel er meget mere end et køretøj – snarere et mekanisk kunstværk, sjældent eller unikt. Til dem regner vi moderne biler med mange hestekræfter og høj værdi. For at kunne tilbyde den bedste veteran- og præstationsbilforsikring har vi lyttet til en række bilsamlere, både museer og privatpersoner med betydelige bilsamlinger.

Forsikring i korte træk

Hvem kan tegne en veteranbil-forsikring?

Brookfields veteranbilforsikring kan tegnes af private bilsamlere, bilmuseer og ejere af værdifulde biler med behov for en særlig forsikring. En almindelig sportsvogn eller luksus bil indgår ikke i denne kategori: det skal dreje sig om unikke biler, der har en stabil eller stigende værdi og som ikke bruges til hverdagskørsel.

Vores veteranbilforsikring inkluderer ikke den lovpligtige ansvarsforsikring. Derfor: hvis du har tænkt dig at køre i køretøjet/bilerne, skal du tegne denne særskilt i et andet forsikringsselskab.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

    HjemKunstUre og smykkerAndetInstrumenter
    Scroll to Top