Vi holder lukket 25., 26. december og 1. januar. Mellem jul og nytår er vi kun tillgænglige ved hastesager.

Veteranbilsförsäkring från Brookfield Underwriting

Hos Brookfield forstår vi, at en klassisk bil eller motorcykel er meget mere end et køretøj – snarere et mekanisk kunstværk, sjældent eller unikt. Til dem regner vi moderne biler med mange hestekræfter og høj værdi. For at kunne tilbyde den bedste veteran- og præstationsbilforsikring har vi lyttet til en række bilsamlere, både museer og privatpersoner med betydelige bilsamlinger. 

Veteranbilforsikring

Veteranbilforsikring​

Hos Brookfield forstår vi, at en klassisk bil eller motorcykel er meget mere end et køretøj – snarere et mekanisk kunstværk, sjældent eller unikt. Til dem regner vi moderne biler med mange hestekræfter og høj værdi. For at kunne tilbyde den bedste veteran- og præstationsbilforsikring har vi lyttet til en række bilsamlere, både museer og privatpersoner med betydelige bilsamlinger.

Forsikring i korte træk

Hvem kan tegne en veteranbil-forsikring?

Brookfields veteranbilforsikring kan tegnes af private bilsamlere, bilmuseer og ejere af værdifulde biler med behov for en særlig forsikring. En almindelig sportsvogn eller luksus bil indgår ikke i denne kategori: det skal dreje sig om unikke biler, der har en stabil eller stigende værdi og som ikke bruges til hverdagskørsel.

Vores veteranbilforsikring inkluderer ikke den lovpligtige ansvarsforsikring. Derfor: hvis du har tænkt dig at køre i køretøjet/bilerne, skal du tegne denne særskilt i et andet forsikringsselskab.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

    HjemKunstUre og smykkerAndetInstrumenter
    Scroll to Top