Vi holder lukket 25., 26. december og 1. januar. Mellem jul og nytår er vi kun tillgænglige ved hastesager.

Brookfields hemförsäkring för exklusiva bostäder och ägodelar
Et arkitekttegnet hus er skræddersyet til familiens behov og grundens vilkår. Find ud af, hvordan det er beskyttet i din boligforsikring.

Hvordan forsikres et arkitekttegnet hus?

Forsikring af bygning

Det vigtigste, hvis du ejer et arkitekttegnet hus, er at finde ud af, om huset kan bygges af moderne og tilgængelige materialer på skadestidspunktet. Det ville sandsynligvis være tilfældet, hvis huset er bygget indenfor de seneste 30 år. En almindelig husforsikring erstatter kun moderne og tilgængelige materialer på skadestidspunktet, i byggemetoder, som er kendte og tilgængelige på skadestidspunktet. 
Derfor, hvis du ejer et ældre arkitekttegnet hus eller et nyere hus med særlige materialer og særlige metoder, risikerer du at særlige materialer ikke bliver erstattet fuldt ud og at huset ikke vil bliver genopført med tilsvarende metoder. Hos Brookfield kan du forsikre huset til et fastsat beløb og med vilkår, der gør det muligt at genopbygge/istandsætte huset med samme materialer, samme metoder, i samme stil og i den samme kvalitet som før skaden.

Hvad betyder det at være underforsikret?

Mange har ikke opdateret deres forsikringssummer i de seneste 5 år og deres forsikringssummer er typisk lavere, end værdien af deres samlede indbo. Her kan man nemt blive straffet af underforsikring. Hvis man fx ejer 5 millioner indbo men forsikringssummen lyder på 2,5 millioner og du får en større vandskade på fx 2 millioner, får man 2,5/5 x 2 millioner erstattet, dvs. 1m kr.
Regnestykket ser således ud: (forsikringssum/faktisk værdi) x skade = udbetalt erstatning minus eventuel selvrisiko. Hvis hele huset brander ned får man dog udbetalt forsikringssummen, dvs. 2,5m kr. i ovennævnte eksempel. For at undgå underforsikring er det vigtigt at sørge for at opdatere sin forsikring en gang om året . Der findes også forsikringer, der ikke har en underforsikringsbestemmelse.

Få hjælp til at gennemgå din forsikring

Når vi møder vores kunder den første gang, ser vi ofte, at de er overforsikrede mod mindre risici og underforsikret mod større, og at beskyttelsen af hjemmet ikke svarer til dets faktiske værdi.

Brookfield har forsikret Sveriges eksklusive hjem siden 2010 i henhold til det engelske koncept “High net worth insurance”. Det er en effektiv forsikringsmodel designet til at beskytte velhavende folks værdifulde hjem og genstande. Vil du vide mere om vores indboforsikring? Kontakt os gerne.

Er der noget, som du er i tvivl om?

Nå vi har modtaget dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig.

    Scroll to Top